Stránky

10. června 2017

10.6.2017, Astrid - recenze produktů, testování

ASTRID - RECENZE PRODUKTŮ NA OCHRANU PŘED SLUNEČNÍMI PAPRSKY 

Krásný den přeji všem,

jelikož už se nám pomalu blíží léto a máme tu horké slunečné dny, je potřeba svou pokožku chránit a tak jsem teď asi měsíc testovala produkty právě na ochranu pokožky před UV zářením.

Mazat se před tím než vyjdeme na přímé slunce je velmi důležité, jednak aby pokožka rychleji nestárla, ale také abychom si nepřivodili spálenou pokožku a následně rakovinu kůže. Minulý rok Astrid vylepšil recepturu svých produktů, tak aby produkty poskytovaly maximální ochranu. Značka zaručuje systém fotostabilních UV filtrů s multivitaminovým komplexem, který bojuje právě proti předčasnému stárnutí pokožky. 
Výrobky obsahují také D-panthenol a přírodní betain tyto složky podporují hydrataci pokožky a chrání ji před ztrátou pružnosti.





Opět jsem našla v pěkně zabaleném balíčku milý a ručně psaný vzkaz.



Balíček obsahoval opalovací olej OF 20 s abysinianovým olejm, což je novinka letošního roku, hydratační mléko na opalování OF 30, pleťový krém OF 30 s koenzymem Q10, který jsem měla již minulý rok a byl moc fajn, hydratační mléko po opalování s beta karotenem a tónovací balzámy na rty s příchutí borůvek, s perleťovým leskem a ochranný balzám na rty s OF 25.





Balzámy jsou na rtech velmi příjemné, hezky rty hydratují, velmi lehce tónují a ten který netónuje rty chrání před UV zářením (OF 25). Za mě jsou moc fajn :) . Určitě bychom neměli zapomínat chránit i rty. Balzám který rty chrání před sluníčkem obsahuje kakaové máslo.




Astrid olej je na moji pokožku celkem mastný a tak ho musím dát opravdu malinko aby se vpil do pokožky. Pokožka je pak hezky lesklá, provoněná, cítím z něj květiny a kokos. Je také dobře hydratovaná a řekla bych, že se rychleji opaluje. Tento olej je jak už jsem psala novinkou roku a obsahuje abvsinianový olej, který se získává ze semen stromu Crambe Abyssinica.

Hydratační mléko na opalování ve spreji je za mě jednička! Můžete ho použít i dnem vzhůru a mazání je s ním super rychlé. Krásně se do pokožky vstřebá, nezanechává mastný film, příjemně voní a také pokožku hydratuje.

Pleťový krém se zdá hutný, ale když se ho dá trošku a dobře se rozmaže, nechá se chvilku vpít do pokožky, je pak pokožka hydratovaná, ale ne mastná a dokonce se krásně snese i s makeupem. Navíc obsahuje Q10, což je účinná látka v boji proti vráskám a stárnutí pokožky. 

Všechny tyto produkty jsou vodě odolné. 






Mléko po opalování obsahuje beta karoten, který dodá krásnou barvu a prodlužuje dobu opálení. Zklidňuje, chladí, hydratuje, krásně jemně voní. Nemám mu co vytknout. Splňuje to co slibuje. 






V letošním roce se také Astrid spojil s charitativním projektem Teribear, který podporuje návrat dětí z dětský domovů a kojeneckých ústavů do rodinného prostředí a napomáhá také maminkám v nouzi, aby o své děti zvládaly pečovat i v těžkých životních situacích. A projekt můžete podpořit i vy! Tím, že si zakoupíte v prodejnách Globus nebo DM drogerii výrobek z řady Astrid SUN označený speciální etiketou a přispějete 10 KČ na nadaci Terezy Maxové dětem, což se mi moc líbí a určitě si nějaký produkt koupím. Doufám totiž, že léto bude opravdu horké a tak budu potřebovat produktů na ochranu před sluníčkem mnohem víc a tak i pomohu druhým ne jen sobě abych se ochránila před UV zářením :).






Krásné slunečné dny přeje Lavendergirl90, nezapomeňte se mazat :)



Žádné komentáře:

Okomentovat